Vappu oli ja meni :) Hauskuutta, löhöämistä, hyvää ruokaa ja juomaa. Siinä kaikki, mitä tarvitaan.
Eilisen, vapunaaton jälkiruuaksi päätettiin tehdä Marikan kanssa jotain oikein herkkua. Miehet ei niin jälkkäreistä piittaa, mutta kyllä tuli kehuja. Kas tässä resepti:
Marikan ja Katin vappuananas
Tuoreesta ananaksesta paksuhkoja viipaleita, yks per syöjä.
--> Grillataan grillissä, kieriteltiin vähän sokerissa. Saa olla hiukka rapeakin pinnalta.
Päälle kastiketta:
Partajugurttia
Creme Fraichea
Tuoretta passionhedelmää
Valkosuklaarouhetta
Himppusen sokeria
--> Sekoitetaan kastikkeeksi.
Lusikoidaan grillatun ananaksen päälle ja kasaan heitetään vielä reippaanlaisesti itsetehtyjen (Marikan tekemien) kaurakeksien murusia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti