1. toukokuuta 2012

Vappunamia

Vappu oli ja meni :) Hauskuutta, löhöämistä, hyvää ruokaa ja juomaa. Siinä kaikki, mitä tarvitaan. 
Eilisen, vapunaaton jälkiruuaksi päätettiin tehdä Marikan kanssa jotain oikein herkkua. Miehet ei niin jälkkäreistä piittaa, mutta kyllä tuli kehuja. Kas tässä resepti:

Marikan ja Katin vappuananas

Tuoreesta ananaksesta paksuhkoja viipaleita, yks per syöjä.
--> Grillataan grillissä, kieriteltiin vähän sokerissa. Saa olla hiukka rapeakin pinnalta.

Päälle kastiketta:
Partajugurttia
Creme Fraichea
Tuoretta passionhedelmää
Valkosuklaarouhetta
Himppusen sokeria
--> Sekoitetaan kastikkeeksi.

Lusikoidaan grillatun ananaksen päälle ja kasaan heitetään vielä reippaanlaisesti itsetehtyjen (Marikan tekemien) kaurakeksien murusia.

Aijai. Mums.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti